Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
TECHNISCHE COMMISSIE

29-6-2020
Teambegeleiding 2020-2021
 
Beste HHC-ers,

In de bijlage een overzicht van de teambegeleiding 2020 - 2021 zoals op dit moment bekend.
Graag zouden wij ruim voordat de competitie weer begint van alle teams weten hoe- en met medewerking van wie de teamondersteuning gewaarborgd is.
Zonder begeleiding kan een team immers geen wedstrijden gaan spelen.

Om het proces van onderling kennismaken en overeenkomen van afspraken een beetje op gang te helpen is het een goed idee om rond de teams alvast app-groepen aan te maken.
Binnen een team-appgroep is een afspraak voor een informatieve- of kennismakingsbijeenkomst snel geregeld !

Voor het begin van het nieuwe competitieseizoen zal voor de coaches / teambegeleiding een startbijeenkomst georganiseerd worden (exacte datum nog nader overeen te komen).

Wij wensen iedereen een fijne vakantie !

De TC

Marianne Fieten, Marius Heemstra, Xander Arling, Paul Strijker, Peter van Schaik

PS. In de bijlage een overzicht met de voorlopige bezetting.
Neem a.u.b. contact op met de TC als je vragen hebt over de taken van een coach of ondersteuner.
 


ACTIVITEIT

21-6-2020
Clinic Hockey Xperience, 10 augustus
 

We hebben goed nieuws! We mogen gelukkig steeds meer op onze club. Zo ook clinics organiseren. Daarom hebben we in samenwerking met Hockey Xperience een leuke en uitdagende clinic georganiseerd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Hockey Xperience komt op 10 augustus naar onze club voor een clinic van de F t/m B jeugd. De iedeale afsluiter van de zomervakantie en voorbereiding op het nieuwe seizoen. De clinic start om 10.00 uur en eindigt om 14.00 uur.
Iedereen wordt met zijn/haar teamgenootjes ingedeeld. Voor meer informatie en aanmelden, kijk op https://www.hockeyxperience.nl/arrangement/clinic-hoogeveense-hc/

 

Let op, meld je je aan voor 1 juli, dan maak je kans op gratis deelname aan deze clinic (krijg je je geld terug) of een stoere hockeyposter van jezelf!


 


Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA