Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Sponsorcommissie 

 

 

Hockey en sponsoring gaan hand in hand. Zonder onze sponsoren zou het materiaal dat we gebruiken oud en versleten zijn en zou de contributie onbetaalbaar worden. Wij danken daarom onze huidige sponsoren en willen hen ieder seizoen actief betrekken door extra meerwaarde te bieden en in onze samenwerking onze kernwaarden en sportiviteit centraal te stellen.

 

Sponsoring begint meestal in de eigen omgeving met vrienden en kennissen die op hun beurt anderen weer kunnen enthousiasmeren voor onze hockey vereniging. Centraal staat komend seizoen het daadwerkelijk contact leggen met de (potentiële) sponsor en wij zullen deze actief benaderen om met ons samen te werken. We hebben al een breed aanbod aan sponsorproducten en blijven actief zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Alle informatie zullen wij aanbieden op onze website of kunnen worden aangevraagd via [email protected]

 

Op deze pagina leest u diverse artikelen die te maken hebben met onze sponsoren.

 


140614
 

VEPA is Hoogeveens Knotshockeykampioen 2014! 

 

 

 

Op dinsdagavond 10 juni organiseerden wij alweer de 6e editie van ons sportieve evenement voor sponsoren en relaties.

 

 

 
Veertien teams streden om het Hoogeveens Knotshockeykampioenschap.
 
Spannende strijd
 
Na de voorrondes, kwart- en halve finale speelden de teams van VEPA 1 en Roelof van Echten College een spaanende finale, na de reguliere speeltijd en verlengenging was er nog een wionnaar. Er moesten shoot-outs aan te pas komen, nog nooit eerder vertoond! Daarbij bleek het team van Vepa het meest doeltreffend en kons als kampioen gehuldigd worden.
 

 

De winnaars!

 

 
Bekijk  de pagina van Regio Hoogeveen, met een leuk videoverslag
Ons eigen fotoverslag vind je hier
 

 

 


 

The Impact Company schenkt verbanddoos aan damesteam

 

André Hoefs heeft namens zijn bedrijf het damesteam onlangs een verbanddoos aangeboden. Dank daarvoor!

 

 

 

 
 
 
 

Ten Kate Installatietechniek doneert 160 hockeyballen aan HHC

 

 

Directeur Dick ten Kate van ten Kate Installatietechniek schonk HHC onlangs 160 hockeyballen. De speelsters van Meisjes E8 mochten ze namens HHC in ontvangst nemen.

 

 

HHC is blij met iedere vorm van ondersteuning en nieuwe hockeyballen zijn altijd welkom. Door het intensieve gebruik slijten de ballen snel. Na een gemiddelde training van het herenteam kunnen er 5 ballen afgeschreven worden. Volgens trainingscoördinator Peter van Schaik zullen de geschonken ballen worden gebruikt tijdens de training van de jeugdteams: "Goed materiaal is essentieel voor een juiste technische ontwikkeling van onze hockeyers. De teams kunnen weer even vooruit.”

 

Voorzitter André Hoefs van de sponsorcommissie: "Sommige sponsoren doen een financiële bijdrage en anderen steunen de club door het leveren van diensten of materialen. Beide vormen zijn even welkom voor HHC. Ten Kate Installatietechniek is al vele jaren trouwe sponsor van HHC.”

 

Voor HHC was het dan ook logisch dat de plaatsing van een nieuwe verwarmingsketel in het clubhuis aan ten Kate gegund werd.

Op deze manier betekent sponsoring méér dan alleen een bijdrage schenken en ontvangen. We zijn blij dat we zo ook iets voor onze sponsoren kunnen betekenen.

 

Op de foto Dick ten Kate tussen de meiden van Meisjes E8
 

 

 


 

 

Actie Oranjekoek

 

 

De Oranjekoeken actie, die in maart/april door de sponsorcommissie is georganiseerd is zeer succesvol verlopen.

Er zijn 790 Oranjekoeken verkocht. Een geweldig resultaat. Allemaal dank voor de inzet!

 

André Hoefs overhandigde de leden die de meeste koeken hebben verkocht een bon en voor de winnende teams was er taart! Een klein feestje dus, een terechte beloning!
 

 

Bjarne Werkman(Jongens D1) verkocht 42 koeken!

 

 

 

 

 

 

De winnaars (helaas was niet iedereen aanwezig)
  
 

 

Smullen! Taart! Diana Groenweg(sponsorcommissie) trakteert.

 

 

 
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA