Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Hervatting innen van contributie
Natuurlijk hopen we allereerst dat iedereen nog gezond is!

Daarnaast willen we melden dat het bestuur heeft besloten aan het einde van deze maand de laatste termijn van de contributie (2019-2020) te innen.

We begrijpen dat er vragen zijn over het (volledig) innen van de contributie. Het seizoen verloopt anders dan ooit heeft plaats gevonden.

Het blijven nog steeds vreemde en onzekere tijden. Er is weer wat beweging op de club, wat mooi is om te zien. Wel zijn die "linten” om aan te geven waar je allemaal niet mag komen natuurlijk niet wat we graag willen.

Met het wegvallen van de trainingen en wedstrijden is voor de vereniging ook de omzet van de bar weggevallen. Dit terwijl andere vaste lasten wel gewoon doorlopen.

Daarnaast is de aankomende periode qua trainingen en andere activiteiten nog erg onzeker, alsook de kosten die daarvoor nog moeten worden gemaakt.

De vereniging is van ons allemaal, zo ook de kosten die daarvoor gemaakt moeten worden. Door de contributie te innen kunnen we de vereniging gezond houden en verdelen we het over ons allemaal.

Bovenstaande maakt dat het bestuur niet oproept tot een ingelaste ALV. We willen in de reguliere ALV in het najaar, wanneer er meer bekend is, samen met jullie kijken wat we met het negatieve of positieve resultaat van de club gaan doen.

Wanneer dit in een individueel geval problemen veroorzaakt, neem dan contact op met Anja Smit, onze penningmeester. Dit kan via [email protected].

terug naar vorige scherm
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA