Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Zaaltrainingen februari

Beste Hockeyers,

Er komen diverse verzoeken binnen of de zaaltrainingen voor het resterende deel kunnen worden vervangen door veldtrainingen.
Veelal omdat het betreffende team al klaar is met de wedstrijden.

Omdat dit organisatorisch en financieel impact heeft, is er door het bestuur hierin een keuze gemaakt.
We willen via deze weg graag toelichten hoe we tot die keuze gekomen zijn.

Als club blijven we het trainingsschema hanteren zoals deze is gecommuniceerd. Dat betekent tot de voorjaarsvakantie in de zaal en na de voorjaarsvakantie weer op het veld.

Enkele dingen waren voor ons belangrijk om tot deze keuze te komen:

- Zaaluren kunnen alleen geannuleerd worden met annuleringskosten. Hierin is de Gemeente een strakker beleid gaan voeren. Voor de meeste uren waar het om gaat betekent dit annuleringskosten van 100%. (je betaalt het uur dus gewoon)

- Veldtrainingen terwijl de zaal leeg staat maakt dus dat je per training de kosten ruim verdubbelt (veldhuur en verlichting komen erbij)

- Organisatorisch wordt het weer puzzelen om de velden en zalen zo efficiƫnt mogelijk in te zetten. Denk bijvoorbeeld wat er gebeurt met klaarzetten en afbreken wanneer we het middelste uur van een blok van 3 annuleren. Dit zijn werkzaamheden die niet opwegen tegen de 2-3 resterende weken.

 

Nog los van wat het met de urentoewijzing doet voor volgend jaar wanneer we nu in eens uren gaan annuleren.

 

Vandaar de keuze gewoon bij de zaaltrainingen te blijven.

 

Extra training op het veld

Een paar teams trainen naast de zaalperiode ook eenmaal per week op het veld. Hiervoor is door de TC een inventarisatie gehouden en een apart schema opgesteld voor januari en februari (tot de voorjaarsvakantie). Alle teams hebben de mogelijkheid gehad hieraan mee te doen. Het kan dus zijn dat je een team dat daaraan meedoet wel ziet trainen op het veld.

 

Groeten,

Bestuur HHC


terug naar vorige scherm
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA