Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
NK Shootout finale 2019

Zondag 23 juni hebben een aantal jeugd leden van de Hoogeveense Hockey Club meegedaan aan de finales van NK shoot-out in Amstelveen.

In deze finale rondes zijn de finalisten van de 6 regio’s aanwezig, zowel 6 spelers en speelsters en 1 keeper en keepster van elke regio. Tijdens de shoot-outs werd het duidelijk dat de verschillen tussen de toppers uit de regio’s heel erg klein waren, wat natuurlijk ervoor zorgde dat de competitie erg spannend en leuk is om naar te kijken en aan mee te doen.

Onze afvaardiging bestond uit Ivo, Lara, Leon en Shay. Ze hebben zich zeker van hun beste kant laten zien. Ivo heeft dit jaar de halve finale bereikt. De andere zijn in een eerder stadium uitgeschakeld met minimale verschillen. 1 goal minder gescoord of 1 minder gestopt was het verschil tussen doorgaan naar de volgende rondes of uitschakeling.

Dit is het 2de jaar dat wij als club meedoen met de shoot-out kampioenschappen en beide keren hebben veldspelers en doelvededigers zich kunnen plaatsen via de regionale kampioenschappen voor de landelijke finale. Wij dan ook trots op onze jeugdleden die zichzelf, en daarmee onze club, van de beste hebben kant laten zien.

Wij hopen dan ook dat er volgend jaar weer veel animo is om mee te doen aan deze leuke en spannende tak van hockey.

Groeten van het shoot-out team.terug naar vorige scherm
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA