Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Enquete, interne analyse studieopdracht
Beste HHC er,

Wil je Robin Joustra (broer van Merlijn en Mees) en Luke Verwoert, 2 studenten Sportkunde, helpen hun studie-opdracht bij onze vereniging met goed gevolg af te ronden ?
Vul dan svp onderstaande enquête in.

Beste sporter en/of betrokkene bij de vereniging,

Als eerstejaarsstudenten van de opleiding Sportkunde van de Hanzehogeschool, Instituut voor Sportstudies te Groningen werken wij aan een organisatieadvies voor de sportvereniging waar u lid en/of betrokken bij bent. Met behulp van deze vragenlijst willen we de vereniging in kaart brengen.

Wij zijn van mening dat de vragen in deze enquête alleen zelfstandig beantwoord kunnen worden door respondenten van 16 jaar of ouder. Dit omwille van de complexiteit van de vragen. Voor respondenten die jonger zijn dan 16 jaar adviseren we om de enquête samen met een van je ouders/verzorgers in te vullen.

De resultaten uit deze enquête worden geanonimiseerd beschikbaar gesteld aan het bestuur van de vereniging en gebruikt voor onderzoek door het Lectoraat Praktijkgerichte Sportwetenschap om de sportverenigingen in Noord-Nederland te kunnen helpen.
De vragenlijst zal ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag nemen.

Vriendelijke groet,

Luke Verwoert en Robin Joustra
Alvast bedankt voor uw medewerking!

http://www.thesistools.com/web/?id=544756


terug naar vorige scherm
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA