Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Wedstrijdverslagen Veterinnen, 5 en 12 november

5 november (thuis tegen Winsum):

Wat een dag hebben we vandaag gehad. Een dag met gemengde gevoelens. Een dag met ups en downs. Een hockeydag die we met de dames2 afsloten met 10-0 winst!

Vroeg stonden we alweer klaar om na 3 weken rust weer een wedstrijdje te spelen. Thuis tegen Winsum. Het was droog, dus dat zat alvast mee. Nadat het fluitsignaal klonk was het al snel duidelijk dat wij veruit de sterkere partij waren in deze wedstrijd. De bal was nauwelijks bij de tegenstanders. De voorsprong kon dan ook niet uitblijven. En hoe. De bal werd in een driehoek overgespeeld en afgerond op het doel. Wat een super mooi samenspel! Daarna bleven de ballen erin gaan. Het 2de doelpunt kwam ook voort uit mooi samenspel en zo bleef het doorgaan. Iedereen stond goed en we wisten de bal mooi rond te spelen. We gingen dan ook met een ruime voorsprong van ik geloof 5-0 de rust in.

Eigenlijk was er niet veel te bespreken. Vooral blijven hockeyen. Dus op naar de 2de helft. En deze keer met een vliegende keep. Ook wel eens leuk.

We moesten ons spel iets aanpassen, omdat de tegenstanders vonden dat er iets te fysiek gespeeld werd. Toch bleven de doelpunten komen. Er werd zelfs nog even 10 tegen 10 gespeeld door een blessure bij de tegenstanders. Uiteindelijk sloten we de wedstrijd dus af met 10-0 winst! Dus weer 3 punten in de pocket wat goed is voor een 3de plek tot nu toe in deze competitie.

Op naar volgende week. Dan spelen we uit tegen Meppel. Op naar weer een mooie wedstrijd.


12 november, uit tegen Meppel:

De zondagochtend goed begonnen met een wedstrijd tegen Meppel met de dames 2. Een keertje verzamelen bij sporthal Trasselt, omdat de op en afritten afgesloten zijn. Het was nog best heel erg koud en de voorspellingen waren niet gunstig qua regen. Maar na even flink warmlopen en inspelen stonden we vol enthousiasme om 11 uur gereed om een lekker potje te hockeyen.

De wedstrijd begon erg gelijk op. Wel kregen wij net iets meer kansen, maar de verdediging van Meppel stond erg sterk, dus kwamen we er niet door. Meppel had met momenten hele gevaarlijke uitbraken, maar gelukkig stond onze keepster sterk (zoals altijd eigenlijk) en zo wist ook Meppel niet te scoren.

Er kwamen nog wat kansen voor ons en de aanhouder wint. Tegen het einde van de eerste helft wist Barbara ons op een 0-1 voorsprong te zetten. Heerlijk gevoel en dik verdiend.

Zo gingen we dus ook de rust in. Met een kleine voorsprong. Na een korte pauze gingen we vol goede moed de 2de helft in. We moesten er weer even inkomen, maar gelukkig bleef het lange tijd 0-1. Uiteindelijk was daar wederom een kans en Marjolein wist ons op een 0-2 voorsprong te zetten met een mooi schot. Nu was het aan ons om gewoon lekker te blijven spelen en de tegenstanders vast te blijven zetten. Meppel had nog wat uitbraken, maar het kwam niet tot schieten of het werd tegengehouden door ons. Uiteindelijk kregen we tegen het einde nog een strafcorner mee. Er kwam een schot op het doel en door een schot van Heleen ging hij er via Meppel zelf in. Dus 0-3 voorsprong! Vlak daarna klonk het eindsignaal.

We hebben vandaag lekker gehockeyed. Met momenten wat rommelig, maar ook heel mooi samenspel gezien. En het beste van alles. Ondanks de kou hebben we het droog gehouden! Door de winst staan we nu weer 2de in de competitie. Op naar volgende week. Dan spelen we thuis tegen Groningen DA. Op naar weer een mooie wedstrijd.Als er meer mensen zijn die wel eens een verslagje van een wedstrijd willen schrijven: Graag!
Stuur maar door naar [email protected].
Vermeld er even bij over welk team het gaat.
Bedankt!


terug naar vorige scherm
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA