Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Breedmotorische ontwikkeling
Beste spelers, ouders en teambegeleiders van F tot en met D,

Ik wil jullie graag attenderen op onderstaande activiteit!
Voor (jonge) kinderen is het hartstikke goed om met diverse sporten en bewegingsvormen in aanraking te komen. Dit hoeft helemaal niet ten koste te gaan van je favoriete sport (hockey!) sterker nog; het draagt juist bij aan je ontwikkeling als hockeyer wanneer je naast je eigen sport ook geregeld andere gevarieerde bewegingsvormen cm beoefent.
Tijdens onderstaand genoemde sportmiddag komen de zogenaamde ‘10 grondvormen van bewegen’ aan bod, oa: werpen, vangen, slaan en mikken, rollen, duikelen en draaien, klimmen en klauteren etc, etc.  Google er maar ‘ns op.
De gedachte erachter is dat e.e.a. bijdraagt aan een breedmotorische ontwikkeling.

Deelname is gratis, en komt niet in plaats van de eigen hockeytraining, maar wordt er dus naast aangeboden. Er wordt wel gevraagd je vantevoren aan te melden omdat men graag weet hoeveel kinderen er komen.
Als de QR code bij jou niet werkt kun je het met een andere telefoon proberen. (Er wordt een vrij moderne versie van QR gebruikt, die niet op alle telefoons goed werkt).

Of stuur een email met als onderwerp "Sportdag aanmelden", met vermelding van:

Naam: 
Achternaam:
Woonplaats:
Leeftijd:
Geslacht:
Sport:
Telefoonnummer ouder:


Eventueel kun je je ook bij Peter van Schaik melden. Hij zorgt dan voor de verdere aanmelding.


terug naar vorige scherm
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA