Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel

Afgelopen dinsdag hebben we als bestuur weer een vergadering gehad. Het is goed om jullie als leden te informeren over de belangrijkste onderwerpen van de bestuurstafel.

Nieuw veld

Zoals voor de zomer is gecommuniceerd is er vanuit gemeente geld beschikbaar voor de aanleg van een nieuw hoofdveld. In de zomer heeft de gemeente onderzoek gedaan naar de ondergrond van het hoofdveld. Uit dit onderzoek blijkt dat een deel van de ondergrond gesaneerd moet worden. Hiervoor is de gemeente nu bezig uit te zoeken wat de kosten hiervan zijn. Daarnaast heeft de gemeente offertes opgevraagd voor de aanleg van het nieuwe veld. Binnenkort zitten we vanuit het bestuur met de gemeente om tafel om de uitkomsten hiervan te bespreken. Zowel de gemeente als wij gaan er nog steeds vanuit dat het nieuwe veld begin maart, als de voorjaarscompetitie gaat beginnen, is aangelegd.

Vrijwilligers

Als bestuur zijn we heel blij dat de competitie voor iedereen weer is begonnen. Het is fijn om het fanatisme, speelplezier en blije gezichten van iedereen terugzien en ouders die langs lijn hun kroost aanmoedigen.

Nu alles weer is opgestart zijn we ook weer op zoek naar vrijwilligers. De oproepen voor wedstrijdco√∂rdinator en jeugdco√∂rdinator zijn inmiddels al gedaan. Mocht je hiervoor belangstelling hebben, dan kun je je melden tot het bestuur of de TC of per mail [email protected]. Binnenkort zullen we meer informatie over geven over aanvullende vrijwilligers en een oproep doen voor specifieke taken. Houd je mail in de gaten!

Activiteiten


De jaarlijkse ALV staat weer op de planning. Deze zal medio november plaatsvinden. De uitnodiging hiervoor zal volgende week verstuurd worden.

Binnenkort zal de nieuwe scheidsrechtercursus weer beginnen. Na anderhalf jaar kunnen we dit weer organiseren. Ieder spelend lid vanaf de B-jeugd is verplicht deze cursus te volgen. Enerzijds om wedstrijden te kunnen fluiten en anderzijds omdat het belangrijk is dat een spelend lid zich bewust is van de spelregels.

Op donderdag 28 oktober is er een informatieavond georganiseerd over hockey over het algemeen en hoe het is georganiseerd binnen de vereniging. Het is zeker interessant voor ouders van wie hun kinderen het afgelopen jaar zijn begonnen met hockeyen. Je kunt je hiervoor aanmelden op e-mailadres [email protected]

Rookvrije vereniging

Als hockeyvereniging zijn we een rookvrije vereniging. Dit betekent dat er op de club zelf niet gerookt mag worden. Als je wilt roken, dan kan dat maar dan wel buiten de omheining van de vereniging. We willen iedereen vragen hier rekening mee te houden.

Tot zover de belangrijkste ontwikkeling vanuit het bestuur voor deze maand. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over het reilen en zeilen binnen de club, dan horen we het graag. Als bestuur zijn we vaak op de zaterdag en zondag op de club te vinden, aangezien onze kinderen en wijzelf ook actief zijn op het hockeyveld.

Namens het bestuur,

Bouke Lesterhuis


terug naar vorige scherm
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA