Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Versoepelingen per 5 juni

Per zaterdag 5 juni zijn er veel versoepelingen, die ons als sporters weer meer mogelijkheden geven. Hieronder een overzicht van deze versoepelingen:

 

Junioren

o

De jeugd tot en met de A-categorie mag vanaf 5 juni weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen, bij voorkeur binnen de eigen regio.

o

In het weekend van 5 juni is het voor de teams mogelijk zelf oefenwedstrijden te organiseren, voor de drie daaropvolgende weekenden in juni organiseert de KNHB voor de deelnemende teams een competitie.

 

De competitieleiding van de KNHB is op dit moment druk doende met het opzetten van de regiocompetities voor de jeugd. Waar mogelijk worden de teams ingedeeld in poules van vier met zo kort mogelijke reisafstanden tussen de verenigingen. Daarna wordt het wedstrijdprogramma opgesteld. De competitieleiding streeft ernaar zo snel mogelijk maar uiterlijk maandagochtend 7 juni het volledige wedstrijdprogramma te publiceren in de standenmotor zodat iedereen het schema kan inzien via de eigen website, club-app of de hockey.nl app.

 

Senioren

o

Allereerst is het per 5 juni voor alle senioren mogelijk op de eigen vereniging tijdens het sporten de afstandsbeperking los te laten.
Dat betekent dat ook iedereen van 27 jaar en ouder per 5 juni weer duels mag spelen of mee kan doen aan onderlinge wedstrijden op de eigen vereniging.

o

Senioren mogen alleen onderling wedstrijden spelen tussen sporters van dezelfde club.

o

Let op! Het loslaten van de afstandsbeperking geldt alleen tijdens het sporten.

o

Voor wie niet aan het hockeyen is blijft de 1,5 meter afstandsregel gelden.

 

Accommodatie

o

De kleedkamers en douches mogen per 5 juni weer open.

o

Het clubhuis mag binnen en buiten (terras) open maar volgens de dan geldende horecaregels én alleen voor die personen die ook op het complex aanwezig mogen zijn.

o

De sportaccommodatie is alleen open voor sporters en benodigde vrijwilligers.

o

Vrijwilligers, trainers, scheidsrechters, coaches, rijouders naar een uitwedstrijd en anderen die een rol hebben bij sportactiviteiten mogen aanwezig zijn.

 

Ouders bij wedstrijden en trainingen

o

Publiek is helaas nog niet toegestaan, behalve de ouders die met hun team hebben gereden naar een uitwedstrijd. 


terug naar vorige scherm
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA