Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Hockey International Magazine
Van de redactie van Hockey International Magazine:

Het zijn rare tijden, daarover zullen we het allemaal eens zijn. Zo denken we langzaam weer terug te keren naar een normale samenleving, en zo worden we weer ver teruggeworpen.
 
De laatste kabinetsbesluiten hebben ook grote impact op de hockeywereld. Opnieuw gesloten clubhuizen, wedstrijden zonder toeschouwers. Juist op een moment dat iedereen de uiterst best deed om alles volgens de richtlijnen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Op de hockeycomplexen verliep dat uitstekend, maar daarbuiten ging het de afgelopen weken mis. Met zeer vervelende gevolgen.

In onze nieuwste editie van Hockey International (klik hier) spelen we daarop in, met onder andere een rondgang langs grote clubs uit de hoofdklasse. Hoe zijn de nieuwste richtlijnen bij hen ontvangen, en – belangrijker misschien wel – wat zijn de financiële consequenties?
 
Verder een prachtig verhaal met Paul van Ass, waarin de voormalig bondscoach geen blad voor de mond neemt. Van Ass praat over de hoofdklasse, over Oranje en over zijn grote liefde voor India.
 
Daarnaast komt Thomas Briels uitgebreid aan het woord. De captain van België heeft nog een grote missie met de Red Lions, en die moet volgend jaar in Tokio worden uitgevoerd. Ook Jeroen Delmee, de coach van Tilburg is mooi geportretteerd.

Veel leesplezier!
terug naar vorige scherm
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA