Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Jumbo actie "Sparen met elkaar"
We doen weer mee met de Jumbo spaaractie "Sparen met elkaar"!

Vanaf woensdag 30 september kun je bij Jumbo Hoogeveen sparen voor onze club. Bij elke besteding van €10,­ ontvang je een spaarpunt. Deze spaarpunten kun je toekennen aan een school of vereniging van uw keuze. Wij willen je natuurlijk vragen ze aan onze club te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport- en spelmaterialen voor onze leden aanschaffen.

Op de website www.jumbosparenmetelkaar.nl kun je de Hoogeveense Hockeyclub opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kun je de spaarpunten ook direct aan onze club toekennen.

Daarnaast kun je de punten ook scannen met de Jumbo Sparen met Elkaar app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen met Elkaar app kunnen de spaarpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. 

 

Jumbo Sparen App Jumbo Sparen App

Tot slot kun je je gespaarde punten ook inleveren bij ons op de club. In het clubhuis staat een dropbox waar je ze in kunt achterlaten.

We willen je alvast bedanken voor het sparen voor onze club.

PS. Je krijgt alleen punten bij Jumbo Hoogeveen (Tamboerpassage).

UPDATE   Tussenstand

Op 15 oktober:   8 punten

Je kunt onze tussenstand hier bekijken.
terug naar vorige scherm
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA