Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Hockey International magazine
Een bericht van de makers van Hockey International Magazine:

Het is even geleden, maar we zijn er weer met een fysieke editie van Hockey International. Het laatste magazine dat u gewoon lekker in de hand kon houden, dateert alweer van vorig jaar, net voor de winterstop. Daarna gooide Covid-19, zoals bij zoveel zaken, grondig roet in het eten.
 
Toch heeft dat ook iets goed opgeleverd. Omdat we met Hockey International toch zichtbaar wilden zijn en de sport onder de aandacht wilden houden, hebben we enkele edities uitgebracht die louter online te lezen waren. Dat leverde dermate veel positieve reacties op, dat we nu hebben besloten ons magazine hybride uit te brengen: zowel fysiek als digitaal. Zo bereiken we nóg meer hockeyliefhebbers.



In deze eerste editie van het nieuwe hockeyseizoen laten we zien ook in de afgelopen moeilijke maanden stappen te hebben gezet. Luuk Blijboom is de redactie komen versterken. Als hockeyspecialist van De Telegraaf reisde hij de Oranje-teams vrijwel overal achterna, nu kunnen onze lezers genieten van zijn fijne verhalen. Verder zijn we een samenwerking aangegaan met Hockeyhoofdklasse.nl om nóg meer in te spelen op de ontwikkelingen op het hoogste niveau.

Lees hier de nieuwste editie online

terug naar vorige scherm
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA