Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vacature: Coördinator jongste jeugd (M/V)
Coördinator jongste jeugd (M/V)

Binnen onze vereniging zorgt de Technische Commissie (TC) voor alle sporttechnische zaken. Een van de functies binnen de TC is die van Jongste Jeugd Coördinator. Met "Jongste Jeugd" bedoelen we de kinderen t/m 9 jaar (E en F leeftijd).


De Jongste Jeugd coördinator is het aanspreekpunt voor de coaches van de Jongste Jeugd. De coaches voeren zelf alle taken uit t.b.v. het reilen en zeilen binnen de teams. De taken die de Jongste Jeugd coördinator daarbij uitvoert zijn:

  • - Deelname aan TC namens de Jongste Jeugd teams (deelname vergaderingen, betrokken bij teamindeling en inschrijving 4 seizoenen).

  • - Deelname aan 2 regiovergaderingen per jaar. Hier komen alle Jongste Jeugd Coördinatoren uit de regio bij elkaar en worden de nieuwe zaken/ontwikkelingen binnen de Jongste Jeugd doorgenomen.

  • - Het aanspreekpunt voor de coaches van onze Jongste Jeugd teams (coördineren van overstijgende zaken van de Jongste Jeugd).

  • - Op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen de Jongste Jeugd teams (contact houden met coaches tijdens trainingen of wedstrijd dagen).

Vacature jongste jeugd coördinator:
Een ouder die de coaches en teams van de jongste jeugd kan vertegenwoordigen binnen de Technische Commissie van de vereniging.
Het gaat gemakkelijk als je zelf een kind of kinderen hebt in de betreffende groep (t/m 9 jaar). De tijdsbesteding valt heel erg mee, en de huidige coördinator zal je op gang helpen.


Voel je je aangesproken, neem dan contact op met Xander via [email protected]

terug naar vorige scherm
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA