Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vrijwilligers 

 16062014

Vrijwilliger van het Jaar:

Peter van Schaik

 

 

 

 
Peter van Schaik is Vrijwiliiger van het Jaar. Tijdens het Eindfeest is dit bekendgemaakt.  Namens de Vrijwilligerscommissie legde Jeanet van Wijngaarden nog eens uit hoe belangrijk de vrijwilliger is voor een vereniging, dus ook voor HHC: " Zonder de inzet van de leden en hun ouders kan een club als HHC niet optimaal functioneren en als blijk van waardering voor al die leden is de eretitel Vrijwilliger van het Jaar in het leven geroepen.” 
 
 
 
 
 
De genomineerden voor deze titel waren dit seizoen Laura Bijker, Maika Ringenaldus, Peter van Schaik en Stan Tyink. De leden konden hun stem op één van deze kandidaten uitbrengen. 
 
 
Met slecht één stem verschil is Peter van Schaik verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar. "Een zeer terechte winnaar”, aldus voorzitter Wilma Voortman bij de overhandiging van de oorkonde. "Peter is combinatiefunctionaris van HHC en lid van de Technische commissie. Hij is bijna iedere dag op de club te vinden en kent nagenoeg alle leden. Nieuwe leden wijst hij de weg binnen de club. Hij is trainer van de Heren en Jongens C. Dit laatste team werd dit jaar kampioen. Verder is hij de grote aanjager van het Fithockey, waarbij hij onze oudere trainingsgroep traint en coacht bij hun toernooien elders in het land.”  
 
 
Daarmee is de opsomming nog niet compleet. Peter van Schaik is ook trainerscoördinator, regelt de trainingsschema's, ondersteunt de coaches en verzorgt opleidingen voor trainers en coaches. Verder geeft hij hockeyclinics aan basisscholen. Peter hockeyt ook zelf nog volop. Hij is iedere woensdagavond actief bij de trimhockeyers.
 
 
In zijn dankwoord benadrukte Peter met klem dat niet alleen hij, maar velen met hem bij de club onmisbaar zijn om de club draaiende houden. Hij richtte zich hierbij speciaal op alle, vaak jeugdige trainers, die altijd weer klaarstaan en daarbij heel wat te regelen hebben met bijvoorbeeld school en stages.
 
 
Peter, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze prachtige eretitel! 
 
Klik hier voor het persbericht, gepubliceerd door Regio Hoogeveen.  
 
 
 
De genomineerden (Stan Tyink ontbreekt) worden toegesproken door Jeanet van Wijngaarden
 
 
 
 
 
In het clubhuis komt de oorkonde met de foto van Peter te hangen. Hij is de zevende Vrijwilliger van het Jaar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA