Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Clubhuis 
Clubhuis

Het clubhuis is een belangrijke plek  bij HHC. Voor en na de training en de wedstrijden is het de plek om elkaar te ontmoeten. Voor de spelers, maar natuurlijk ook voor ouders, familie en vrienden die de teams komen aanmoedigen of aanwezig zijn bij de trainingen.

De kantine is altijd een half uur voor de eerste wedstrijd geopend en sluit ongeveer anderhalf uur na de laatste wedstrijd.

Wat kun je er kopen:
Bij de bar zijn koffie, thee, warme chocolademelk, frisdranken, Energydrinks, chocolade (Mars etc), tosti’s, pizzabroodjes en gezonde koeken zoals Snelle Jelle en Evergreen verkrijgbaar.

Alcoholische dranken, bier en wijn worden geschonken wanneer de laatste jeugdwedstrijd is afgelopen.
Ook verkopen wij bitjes voor spelers die deze vergeten zijn.
 
En dit!:

• Wij gaan er van uit dat iedereen zich welkom voelt in de kantine en doen er alles aan om een leuke sfeer in de kantine te hebben. 
 
• Voor alle jeugdteams staat er na de wedstrijd een glaasje ranja klaar. Nodig de tegenstander uit voor een gezellig samenzijn na de wedstrijd. 

• Als barcommissie zien we ook toe of de kleedkamers netjes worden achtergelaten. Dit betekent dat het laatste team dat gebruik maakt van de kleedkamers, deze moeten aanvegen en schoon/leeg achter laten.

• Gevonden voorwerpen kunnen aan de bar worden ingeleverd


 
Pauzefruit!
 
In 2014 zijn we begonnen met het uitdelen van fruit in de rust bij alle jeugdwedstrijden, zowel voor onze teams als voor de bezoekers.
 
We zijn dit initiatief begonnen naar aanleiding van de uitkomsten en reacties op de KNHB enquête onder HHC-leden. 
 

Mocht u nog meer gezonde ideeën hebben dan horen we het graag via [email protected]! 

Gezonde sportkantine

 
Een gezonde sportkantine past helemaal in de visie van HHC, maar ook van de KNHB én van de gemeente Hoogeveen en de Provincie Drenthe.

De Hoogeveense Hockeyclub volgt de Richtlijnen Gezonder Kantines van het Voedingscentrum. Lees hier meer over op de wbsite van het Voedingscentrum.

Op de website van de KNHB lees je:
Als KNHB zijn we ons bewust van het belang van een gezonde leefstijl; een gezonde voedingskeuze is onlosmakelijk verbonden met sport en bewegen, voor jong en oud, en een gezond aanbod van eten en drinken past daarom bij de sportieve en maatschappelijke functie van de sportvereniging".
Lees meer over de Gezonde Sportkantine op de website van de KNHB.
 
De gemeente Hoogeveen, samen met andere Drentse organisaties, heeft een overeenkomst getekend waarin afgesproken is samen te willen werken aan jongeren op gezond gewicht (JOGG).
 

De wethouder zegt hierover: ‘Vanuit ons actieplan sport & bewegen bieden we al een paar jaar een programma aan dat jongeren stimuleert gezond en actief te leven. De resultaten van deze aanpak zijn positief.’ De Hoogeveense deelname aan JOGG geeft de huidige aanpak een nieuwe impuls.

 
De Hoogeveense Hockeyclub heeft een omgeving waar gezond eten gemakkelijk is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde leefstijl van onze leden. We vinden het belangrijk dat het aanbod en de uitstraling in de kantine gezond is. Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezondere keuze de makkelijke keuze.

De Hoogeveense Hockeyclub werkt structureel aan een gezondere kantine, dit doen wij o.a. door jaarlijks de Kantinescan uit te voeren en de resultaten te delen met het bestuur.

Rookvrij
Sinds eind 2018 is de Hoogeveense Hockeyclub een rookvrije vereniging. Dat houdt in dat rond de velden, maar ook op de rest van het complex niet gerookt wordt.
Hiermee bieden we een gezondere sportomgeving voor de jeugd, waarbij we ons ook bewust zijn van de voorbeeldfunctie die daarvan uit gaat.

We hebben afgesproken dat we elkaar aanspreken op fout gedrag, en kunnen inmiddels melden dat het niet roken inmiddels vrijwel vanzelfsprekend is geworden. 
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA